Een auto is zondagnacht op de vlucht en met hoge snelheid tussen de wal en een schip beland bij de Amstel in Amsterdam. De bestuurster is naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurster van de auto werd kort voor het ongeluk aangesproken door een motoragent omdat zij tegen het verkeer inreed. De vrouw trapte hierop flink het gas in en ging er vandoor. De motoragent volgde.

Ter hoogte van de Hermitage reed de bestuurster tussen twee paaltjes door. Ze stak vervolgens de Amstel over, reed het trottoir op en eindigde tegen een woonschip aan. De auto dook voorover en kwam tussen wal en schip klem te zitten. 

Bloedproef 

De vrouw is door een motoragent en een burger uit haar auto op de kant geholpen. Ze is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar heeft de politie een bloedproef gevorderd om te kijken of zij gedronken heeft.

En berger heeft auto, die total loss is, op de kant getakeld en afgesleept. Door de aanrijding heeft het schip ook schade opgelopen. Waarom de bestuurster er vandoor ging is onduidelijk.