Politie onderzoekt gevonden spullen in zoekactie Sabrina (30)

De politie in Amsterdam heeft in de grote zoekactie naar de vermiste 30-jarige Sabrina naar eigen zeggen 'heel veel spullen' aangetroffen, die onderzocht gaan worden. 

"We hebben onder andere spullen aangetroffen die in een damestas gezeten kunnen hebben", vertelt een politiewoordvoerder aan NU.nl. 

Ruim zeventig politieagenten zochten dinsdag in Amsterdam-Zuidoost naar aanwijzingen wat er met Sabrina is gebeurd. Ook moest duidelijk worden waar haar telefoon en tas zijn gebleven. Met speurhonden is het gebied tussen haar woning aan het Geldershoofd, de Gooiseweg, de A9 en de metrolijn uitgekamd. 

Volgens de politie moet nu gekeken worden of er spullen aan de vermiste vrouw toebehoren. "Ook zullen we op korte termijn een nieuwe zoektocht starten in een bredere omgeving in Zuidoost. We hebben het gevoel dat dit gebied belangrijk is in de zaak."

Drugsdealers

Sabrina is in de nacht van 7 op 8 maart voor het laatst gezien, toen zij haar woning verliet. "Er is geen teken van leven meer geweest sinds haar verdwijning en daarom houden we er rekening mee dat ze slachtoffer is geworden van een misdrijf", zei een politiewoordvoerder eerder.

Op bewakingsbeelden is te zien dat de vrouw rond 2.45 uur met haar fiets de flat verlaat. Uit telefoongegevens van Sabrina blijkt dat ze in de nacht waarin ze het laatst gezien werd, contact had met onder meer drugsdealers. Sindsdien is er niet meer met het toestel gebeld. Ook is er geen geld van haar rekening gepind sinds haar verdwijning.

De politie heeft tienduizend euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van de vermissingszaak.

Lees meer over:
Tip de redactie