De telefoon van de vermiste Sabrina uit Zuidoost stond voor het laatst aan in Reigersbos. Dat blijkt uit de telecomgegevens die de politie bekend heeft gemaakt. 

Ook blijkt dat ze vlak voor haar vermissing contact had met onder meer drugsdealers en verslaafden.

De 30-jarige Sabrina vertrok in de nacht van 7 op 8 maart rond 02.45 uur vanuit haar flat Gelderhoofd in Zuidoost. Ze zei tegen haar vriend dat ze een afspraak had en dat ze haar fiets ging verkopen. Met wie ze de afspraak had, heeft ze niet gezegd. Op bewakingsbeelden is te zien dat ze met haar fiets haar flat verlaat.

Uit de telecomgegevens blijkt dat ze waarschijnlijk naar de wijk Reigersbos is gegaan. Hoewel de logische route via het Nelson Mandelapark loopt, blijkt uit de telefoongegevens dat ze waarschijnlijk richting de Gaasperplas is gegaan.

Rond 04.00 uur had ze voor het laatst telefonisch contact. Daarna heeft de telefoon nog wel enige tijd aangestaan, maar is het signaal gestopt.

Beelden

De politie vraagt particulieren met bewakingscamera's om nog eens goed te kijken of Sabrina die nacht op beelden te zien is. Uit telefoongegevens blijkt dat de vrouw die nacht contact had met onder meer drugsdealers en verslaafden. Helaas verloopt het contact met die mensen en de politie moeizaam, aldus een woordvoerder bij Opsporing Verzocht.

In verband met het onderzoek zet de politie woensdag een container neer op het Annie Romeinplein in Zuidoost. De politie hoopt dat mensen daar binnenlopen om hun tips over de vermissingszaak te geven.