De politie heeft een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de oplossing van de moord op de 51-jarige Susanna Boon.

Het lichaam van Boon werd eind maart gevonden in de bossen bij het Gelderse Nunspeet. Ze bleek met geweld van het leven te zijn beroofd. Afgelopen april werd de partner van Boon aangehouden als verdachte, maar hij werd kort daarna weer vrijgelaten. Hij is nog wel verdachte in de zaak.

De plek waar het lichaam van Susanna is gevonden is alleen te bereiken via een ventweg. Voor iemand die daar niet bekend is, is de plek nauwelijks te vinden. De politie houdt er daarom rekening mee dat de degene die haar lichaam verstopte, er vaker is geweest, of in ieder geval de plek kende.

De 51-jarige moeder van twee kinderen vertrok in de vroege ochtend op 8 januari vanuit een woning aan de Jacob van Lennepstraat in Oud-West nadat ze ruzie had gehad met haar vriend. Ze heeft die middag nog in de buurt bij een Albert Heijn gepind. Daarna werd er niets meer van haar vernomen.

Bekijk video:

Beloning gouden tip gewelddadige dood Susanna Boon
Beloning gouden tip gewelddadige dood Susanna Boon