Dave Roelvink, dj, bekend van Expeditie Robinson 2016 en zoon van, moet donderdag bij de rechter komen vertellen wat er is gebeurd op een wild feest in Burgerbrug in 2014.

Het Openbaar Ministerie denkt dat hij kostbare sieraden heeft gestolen van de familie die het feest gaf. Het feest eindigde met seks met de dochter des huizes. Daarvan is het bekende jaccuzzi-filmpje gemaakt dat op internet viral ging.

Roelvink was met vrienden op het feest vol drank en drugs. Vier van hen moeten ook voorkomen. De vrienden zouden hebben gefilmd wat er tussen Roelvink en de dochter gebeurde. De dj ontkent niet dat het feest uit de hand liep.

Populair
Roelvink was dit najaar elke week op televisie te zien als deelnemer aan het RTL-programma Expeditie Robinson, maar moest gisteren de show verlaten. De Amsterdammer geldt als een van de populairste deelnemers.

De rechtbank verwacht veel aandacht voor het proces en houdt de zitting daarom in het Justitieel Complex op Schiphol. De zaak tegen de vijf mannen neemt naar verwachting twee dagen in beslag.