De vriendin van Djordy Latumahina is buiten levensgevaar. De 30-jarige vrouw zat zaterdagavond naast Latumahina in de auto toen ze onder vuur werden genomen, de 31-jarige Latumahina kwam daarbij om het leven.

De twee waren net in hun auto gestapt in de parkeergarage onder hun woning aan het Koningin Wilhelminaplein toen vermoedelijk twee schutters het vuur openden. De vrouw werd met zware verwondingen in het ziekenhuis opgenomen, de politie meldt dat ze weer aanspreekbaar is. Het dochtertje bleef lichamelijk ongedeerd. 

De politie kan nog niets zeggen over de toedracht van de schietpartij. Het gezin was in ieder geval niet bekend bij de politie. Er is wel een tweede auto in beeld die mogelijk door de daders is gebruikt, de zwarte Seat Leon die zondagavond in de buurt van Schiphol werd gevonden. 

De auto is mogelijk gezien op de Heemstedestraat, vlakbij de plek waar de uitgebrande Volkswagen Caddy werd aangetroffen. De daders hebben de Seat mogelijk gebruikt als tweede vluchtauto. Over de daders zelf is nog niet zoveel bekend behalve dan dat het twee in het zwart geklede mannen waren.