Op social media stromen de geschokte reacties binnen na de gewelddadige dood van hun vriend Djordy Latumahina. "Kan het gewoon niet geloven, iemand zo'n gouden hart", schijft er één. "En zo sta ik donderdag nog heerlijk met je te praten. Ik zal je missen, Djordy."

Het beeld ontstaat dat de 31-jarige Latumahina een graag gezien figuur was in de uitgaansscene van de stad. "Wij zijn verbijsterd en verdrietig", schrijft Club Bitterzoet waar Latumahina hij freelance programmeur was.

"Wij zullen zijn enthousiasme, bijdehante pesterijen en gezelligheid ontzettend missen, hij was een fijne man en vriend."

"Mijn vriend Djordy Latumahina, mijn stagiair, mijn internet klusser, is niet meer. Ben in shock zoals velen deze morgen", schrijft een oud-collega. Latumahina bedacht en ontwikkelde evenementen voor clubs in de stad, zelf draaide hij als DJ $OLO ook regelmatig in de populairste discotheken in Amsterdam.

Draaitafels

"Je boekte mij vroeger voor feestjes in de Jimmy Woo, waar ik vervolgens altijd enorm onder de indruk was door je skills achter de draaitafels. Nu ben je er niet meer en dat is fucked up", schrijft een collega-dj op Facebook. "Bedankt voor de kansen, me naam op de Jimmy Flyers, wise words en laughters bro."

Latumahina werd gisteravond beschoten in een parkeergarage onder zijn woning aan het Koningin Wilhelminaplein. Hij zat samen met zijn vriendin en dochter in zijn auto, Latumahina bezweek ter plekke aan zijn verwondingen, zijn vriendin ligt met zware verwondingen in het ziekenhuis. Zijn dochter bleef lichamelijk ongedeerd.