De 12-jarige Amsterdamse Ymani Ramsahai mag dit weekend met Justin Bieber dansen in het Gelredome. "Toen ik het hoorde ging ik helemaal uit mijn dak", vertelt de danseres.

De choreograaf van Justin Bieber had een oproep geplaatst. De opdracht: dans zijn choreografie zo goed mogelijk na. Ymani stuurde haar filmpje in, en werd uiteindelijk met drie andere Nederlanders uit de duizenden inzendingen uitgekozen om mee te dansen in het Gelredome.

'Congratulations'

Ymani vertelt over het moment dat ze hoorde dat ze een van de winnaars was: "Ik was in mijn kamer samen met een vriendin karaoke aan het zingen. Mijn moeder schreeuwde heel hard 'Ymani!' Ik dacht dat ze boos was omdat we zoveel herrie maakten. Maar toen las ik 'congratulations' en ging ik helemaal uit mijn dak. Iedereen in huis ging schreeuwen en alles."

Haar dansleraar weet wel waarom zijn leerling is uitgekozen: "Ze is er serieus mee bezig en dat zie je. Dus als Justin Bieber en zijn choreograaf kijken naar zo'n video, dan zien ze iets door dat kleine lichaampje wat ze herkennen. Dat is gewoon star quality."

Selfie

Ymani weet nog niet wat ze tegen Justin gaat zeggen: "Ik heb niks voorbereid. Ik denk dat ik op dat moment iets bedenken." Ze hoopt wel een selfie met de zanger te kunnen maken.

Bekijk video:

Amsterdamse Ymani (12) danst mee met Justin Bieber
Amsterdamse Ymani (12) danst mee met Justin Bieber