Een bestuurder van een motorscooter is vlak voor woensdagnacht gewond geraakt toen hij achterop een auto botste die stond te wachten voor de verkeerslichten. Dit gebeurde op de Haarlemmerweg ter hoogte van de Vredenhofweg. Er zat ook nog iemand achterop bij de motorscooter.

Een bestuurder van een personenauto stond te wachten voor het verkeerslicht toen de motorscooter plots achterop kwam rijden. De bestuurder van de motorscooter reed eerder over de Haarlemmerweg in de richting van de Bos en Lommerweg en had de stilstaande auto voor hem niet in de gaten waarna hij achterop de auto klapte.

De passagier van de achteropkomende scooter, een vrouw, en de bestuurder van de auto kwamen met de schrik vrij. De bestuurder van de motorscooter raakte gewond en is door een ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De verkeerslichten op de kruising werkten naar behoren.

Zowel de personenauto als de motorscooter raakte total loss. De auto is afgesleept door een berger. De motorscooter is door de politie in beslag genomen. Bij dit verkeersongeval is geen personeel van de afdeling verkeersongevallen analyse (VOA) ter plaatse geweest.

Bekijk video:

Motorscooter knalt op stilstaande auto bij verkeerslichten
Motorscooter knalt op stilstaande auto bij verkeerslichten