Een man is zaterdagavond drie etages naar beneden gevallen nadat hij met behulp van een trappetje naar boven klom in Amsterdam. Hij kwam op zijn balkon terecht.

Volgens getuigen was de man, een eigenaar van een tussenwoning, zijn sleutels vergeten en was hij buitengesloten. Hij vroeg vervolgens zijn buren om hulp die een trappetje voor hem hadden. Via de buitenkant van zijn woning aan de Frambozenstraat in Noord klom hij tot aan de verdieping van zijn buren.

Hij klom vervolgens met het trappetje naar het dak van de woning, vanwaar hij zich weer in zijn openstaande slaapkamerraam liet zakken. Hier ging het echter mis. De man verloor zijn evenwicht en had nog enkele seconden aan de rand op de derde verdieping gehangen waarna hij zo'n tien meter naar beneden viel. 

Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer eerste hulp te bieden. De brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer van zijn balkon op de eerste etage te hijsen waarna hij door een ambulance met spoed is overgebracht naar een ziekenhuis.