Lauren Verster (36) is samen met haar nieuwe liefde Jasper gaan samenwonen op de Wallen. Het leren kennen van haar nieuwe buurt heeft Lauren vastgelegd met een camera.

En zeg nou eerlijk: het is jammer als Lauren die beelden voor zichzelf houdt. En dat gebeurt ook niet, er komt namelijk een tweeluik van bij AvroTros op NPO 3.

Lauren is niet onbekend in Amsterdam. Met haar vorige vriend Jort Kelder woonde ze lange tijd in Noord. De presentatrice had met de woning in Burgerdam de beschikking over een totale woonoppervlakte van 190 vierkante meter en totaal 8 kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Voor haar programma Lauren! regisseerde ze op de zolder van de woning in Noord zelfs een pornafilm

Nieuw appartement

Het nieuwe appartement van Lauren is met een oppervlakte van 140 vierkante meter iets kleiner dan haar oude woning in Burgerdam. De woning heeft in totaal drie slaapkamers en één badkamer. De huur bedraagt 2500 euro per maand. 

Maandag wordt om 22.10 uur de eerste aflevering van Lauren! uitgezonden. Volgens AvroTros krijgen we antwoord op de vraag: 'wat speelt zich nou daadwerkelijk af in de 'Rosse buurt?'.