Ontsnapte arrestant steekt middelvinger op naar open gezaagde handboei

De 20-jarige man die vorige week dinsdag met een handboei om aan de politie wist te ontsnappen, loopt nog altijd vrij rond. Hij had de handboei maar om één arm om, omdat zijn andere arm in blauw gips zit. Op een foto die AT5 binnenkreeg is een hand in blauw gips te zien die een middelvinger opsteekt naar een open gezaagde handboei.

Agenten belden dinsdag aan bij een woning aan de Marskramerstraat, omdat zij informatie hadden dat de verdachte zich daar zou ophouden. De dienders werden rondgeleid door een vrouw die opendeed. Uiteindelijk bleek de gezochte man zich in een kast te verschuilen. Toen ze de man wilden aanhouden, belaagde de vrouw de agenten. De man zag daarop kans om via het balkon te vluchten.

Met onder meer een politiehelikopter werd naar de man gezocht. Hij liep op blote voeten en ontbloot bovenlijf. Bovendien had hij dus een handboei om zijn ene arm en zit zijn andere arm in blauw gips. De vrouw die de agenten belaagde kon worden aangehouden, de man is echter nog steeds spoorloos. De politie bevestigt dat de recherche nog steeds naar de man op zoek is.

Tip de redactie