Juan Antonio Alvarez uit Amsterdam is mogelijk in Duitsland vermoord, denkt de politie in de Duitse grensplaats Nordhorn.

In Nordhorn wordt vandaag een huis doorzocht dat tot voor kort bewoond werd door drie Nederlanders. Zij hebben mogelijk te maken met de vermissing van de vijftigjarige Alvarez. Er is nog altijd geen lichaam gevonden maar de politie denkt dat hij wellicht vermoord is. 

De drie zouden samen met Alvarez in de wietteelt zitten. Bij het huis waar vandaag gezocht wordt naar aanwijzingen, zouden de vier een hennepplantage runnen. Twee mensen zitten al vast, een 48-jarige en een 22-jarige man. Een derde man, een 60-jarige is nog op de vlucht. 

Verdwijning

Alvarez verdween op 12 mei, zijn auto werd op de dag van zijn vermissing teruggevonden. De zwarte Mercedes stond op een parkeerplek voor elektrische voertuigen aan de Minervalaan, terwijl het geen elektrische auto is. Vorige week deed de politie nog een oproep aan mensen met informatie over Alvarez.  

"Hij staat bekend als een lieve en zorgzame man. Het is ook niets voor hem om zo lang niets van hem te laten horen. De zorgen bij zijn familie zijn dan ook heel erg groot", zei woordvoerder Ellie Lust die dag nog over hem.

Over zijn eventuele betrokkenheid bij drugshandel werd toen niets gezegd. De politie zei zich zorgen te maken over de verdwijning, te meer omdat Alvarez een hartpatiënt is en dringend medicatie nodig heeft.

Bekijk de video:

Amsterdamse Alvarez mogelijk vermoord
Amsterdamse Alvarez mogelijk vermoord