Hond valt kinderen aan in Zuidoost

De politie heeft een hond in beslag genomen nadat die gisteravond twee kinderen had aangevallen in Zuidoost. De hond zou los in het Maarsenhof in Gaasperdam hebben gelopen toen het gebeurde. Twee mannen zijn aangehouden.

"Ik zie mijn buurvrouw en die ging tekeer tegen een man. Zij vertelde dat haar vriend de hond had meegenomen en hem had losgelaten. Die blijkt dus twee kinderen te hebben gebeten", vertelt de buurvrouw aan AT5.

De politie bevestigt dat in ieder geval één kind gewond is geraakt. Wat er met de ander is gebeurd, is nog onduidelijk omdat er nog geen aangifte is gedaan. De eigenaresse zou haar vriend hebben afgeraden om de hond de straat mee op te nemen. "Hij heeft geprobeerd de hond tegen te houden en hij is achter hem aangegaan. Hij heeft die hond losgelaten", aldus de buurvrouw.

Bekijk de video: 

Hamer

De politie zegt op een melding af te zijn gekomen van een man die een hond met een hamer sloeg. Dit gebeurde na het bijtincident. Deze man is samen met een andere man aangehouden en de hond is in beslag genomen.

De politie roept de slachtoffers en getuigen op zich te melden.

Tip de redactie