Verdachten in zaak balkonmoord op vrije voeten

De politie is nog altijd op zoek naar de mensen die verantwoordelijk zijn voor de dood van de 60-jarige Beyhan Demirçi. De vrouw zat in 2014 op haar balkon toen werd doodgeschoten.

Eerder werden er twee mannen opgepakt die betrokken zouden zijn geweest bij het stelen van de vluchtauto, die kort na de moord uitgebrand werd teruggevonden. Maar die mannen zijn weer vrij, zo werd dinsdagavond bekend in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.

Volgens de politie waren er te weinig aanknopingspunten om hen langer vast te houden.

Er is nu een beloning uitgeloofd van 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Ook is de politie op zoek naar de bestuurders van een donkere Volkswagen Golf en een witte Volkswagen Caddy. Beide wagens werden rond het tijdstip van de moord bij de flat gezien. 

Bekijk video:

Persoonsverwisseling

De vrouw is vermoedelijk het slachtoffer geworden van een persoonsverwisseling. De politie gaat er nog steeds vanuit dat het doelwit de schoolzoon van de vrouw is. "Het blijft onverteerbaar dat er iemand rondloopt die een onschuldige 60-jarige oma heeft doodgeschoten", zei een politiewoordvoerder vanavond. 

De arrestatie van een van de toenmalige verdachten van betrokkenheid bij de autodiefstal werd destijds gefilmd. Een arrestatieteam blies de deur van zijn woning op en lichtte hem van zijn bed.

Tip de redactie