Na de dramatische ontknoping in Doetinchem was aanvoerder Davy Klaassen de eerste Ajacied die de pers te woord stond.

'Normaal gesproken denk je als je kampioen kunt worden tegen De Graafschap 'dat moet wel lukken'. Maar hoe verder we in de wedstrijd kwamen, hoe moeilijker het werd', stelde Klaassen kort na de 1-1 tegen De Graafschap die Ajax de titel kostte.

"Het was geen overmoed, denk ik", vervolgt Klaassen. "Als je ziet hoe we het einde van de eerste helft speelden, we vergaten gewoon te scoren. Het was geen geweldige wedstrijd, maar ik denk niet dat het overmoed was. Het seizoen is nu eigenlijk voor niks geweest. Compleet mislukt. En ja, net als De Boer al zei, het is alsof je in een boze droom zit."

Video: Reactie Klaassen

Reactie Klaassen na mislopen titel
Reactie Klaassen na mislopen titel

Boos en teleurgesteld

"Hoe ik me voel? Wat denk je. Ik ben boos en teleurgesteld. Meer kan ik er niet van maken. Ik vond ons niet laks, maar de ballen gingen er gewoon niet in. Zolang we 1-0 voor stonden dacht ik dat het goed ging komen. We hadden veel kansen. Maar ik zat er zelf in de tweede helft ook niet lekker in. Ik weet niet hoe dat kwam."

"Ik hoop wel dat Frank de Boer blijft", stelt Klaassen tot slot. "En dit heeft ook geen invloed op mijn eigen toekomst bij Ajax. Het is te vroeg om daar over te praten."

Lees en bekijk meer reacties op AT5

Spelersbus

Na de deceptie tegen De Graafschap vanmiddag bleef een groepje supporters rond de Arena om de spelersbus op te wachten.

De sfeer was gespannen onder de supporters. Er was politie aanwezig om de fans in toom te houden. 

Toen de Ajax-bus eenmaal aankwam was er onder de supporters teleurstelling dat er niet even gestopt werd. Bij een enkeling liepen de emoties hoog op.

Bekijk video: Spelersbus komt aan bij Arena

Spelersbus Ajax komt aan bij Arena
Spelersbus Ajax komt aan bij Arena