De man die op 1 maart met een vuurwapen de Gall & Gall aan het Olympiaplein overviel, heeft zich tijdens de overval meerdere malen verontschuldigd voor zijn daad aan zijn slachtoffers.

Kort voor 20.00 uur trof de medewerkster de man in de winkel nadat zij de winkelbel had horen gaan. Toen de man zich omdraaide bleek dat hij een masker over de onderkant van zijn gezicht droeg. De man pakt een vuurwapen en richt die op haar. Terwijl ze in de loop van het vuurwapen kijkt zegt de man: 'Ga naar achteren, naar de kluis.'

De overvaller dwingt de medewerkster naar achter te lopen waar ook haar aanwezige vriend met het vuurwapen wordt bedreigd. De vrouw zegt dat ze de kluis niet kan openen, waarna de overvaller haar vriend dwingt om het geld uit de kassalade te pakken. De medewerkster pakte nog wat rolletjes kleingeld waarna de overvaller er vandoor ging.

Tijdens de overval verontschuldigde de overvaller zich meerdere malen voor zijn daad. Hij gaf aan dat hij niet anders kon, omdat hij voor zijn gezin moest zorgen. De dader is een licht getinte man van ongeveer 1,75 meter lang. Hij is tussen de 25 en 30 jaar oud. Hij droeg een dikke zwarte gewatteerde jas met een zwarte broek en zwarte schoenen.

De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de overval.