Plaatsen hoofd Nabil Amzieb op bewakingsbeelden vastgelegd

Degene die vorige week woensdag het hoofd van Nabil Amzieb voor een shisha lounge aan de Amstelveenseweg neerzette, is op videobeelden vastgelegd. De politie roept de betrokkenen nu op zich te melden, anders worden de beelden alsnog uitgezonden.

Het lichaam van Nabil Amzieb werd vorige week dinsdag 8 maart onthoofd in een brandende auto werd gevonden. Een dag later werd zijn hoofd achtergelaten op de stoep voor een shisha lounge op de Amstelveenseweg.

In de uitzendingen van Opsporing Verzocht op dinsdag en Bureau 020 op woensdag zullen de laatste stand van zaken doorgenomen worden. De beelden worden dus nog niet uitgezonden. 

Vermist

Met de 23-jarige Amzieb was sinds vrijdagavond 5 maart al geen contact meer te krijgen, liet een familielid weten aan AT5. Zijn familie tast sinds de bizarre vondst nog altijd in het duister over de reden waarom Nabil dood moest.

Hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg reageerde in Het Verhoor op de gruwelijke liquidatie. Daarin zegt hij dat met alle scenario's rekening wordt gehouden, ook een overval of een ripdeal.

Tip de redactie