FunX-dj Morad El Ouakali werd afgelopen woensdag het slachtoffer van een brutale inbraak. Hij verzoekt de inbrekers nu om zijn muziek terug te brengen.

Ouakali's woning in Geuzenveld was het doelwit van inbrekers, die voor duizenden euro's aan apparatuur van hem stalen. "Dit was écht mijn plek", vertelt Morad in zijn leeggeroofde studioruimte. "Hier stond mijn werk, en ook m'n harde schijven met muziek."


En juist die schijven, vol met eigen producties, sporen en geluidsopnames, wil Morad dolgraag terug. "Aan die schijven heb je helemaal niks, er staan bestanden op die je alleen met specifieke programma's kunt openen. Dus je hebt er helemaal niks aan. Ik vraag de inbrekers dan ook met klem om in ieder geval die schijven terug te brengen. Zet een bivakmuts op, gooi ze door de bus. Maar geef me m'n werk terug!"

Beelden

Direct na de inbraak plaatste Morad beelden van de dieven op z'n eigen Facebookpagina. Deze beelden lijken bruikbare informatie op te leveren. "Ik vul mijn aangifte bij de politie constant aan. Er worden ook namen genoemd."

Bekijk de video hier:

DJ wil gestolen muziek terug
DJ wil gestolen muziek terug