Man bewusteloos en gewond tussen auto's Singel gevonden

Een Amstelvener is zondag vermoedelijk in elkaar geslagen na het uitgaan. Hij werd op maandagochtend bewusteloos gevonden op het Singel. Hij lag enkele uren in coma en is al zijn spullen kwijt, inclusief zijn jas, portemonnee en telefoons.

Het laatste dat De Amstelveense Eric hij zich herinnert is dat hij een paar biertjes had gedronken op het Leidseplein. Hij liep vervolgens via de Leidsestraat naar het Rembrandtplein om daar zijn vader te ontmoeten, daar kwam hij echter nooit aan.

Na een paar uur in coma te hebben gelegen, werd hij wakker in een ziekenhuisbed. "Ik schrok heel erg en wilde het bed uitstappen. Ik wist totaal niet waar ik was of totaal niet wat ik daar aan het doen was. Gisteren toen ik uit het ziekenhuis mocht, wist ik niet eens op welke verdieping ik zat of in welk ziekenhuis ik was." 

Bekijk het verhaal van Eric:

Aangevallen

Eric vermoedt dat hij op zijn weg naar het Rembrandtplein is aangevallen, in elkaar is geslagen en is beroofd. "Niet alleen de waardevolle spullen zijn afgenomen, maar echt letterlijk alles. Van mijn oordopjes tot mijn jas."

"Telefoons en zelfs mijn Macro-pas zijn weg. Ik had niets meer bij me." Hij denkt dat hij van achteren is aangevallen. "Mijn rug doet pijn en de zijkant van mijn hoofd. Ze zeggen dat ik tussen de auto's in lag, dus ik zal ongetwijfeld daar zijn neergegooid." 

Hij beseft heel goed dat het heel anders had kunnen aflopen en hoopt dat de mogelijke daders snel van de straat worden gehaald. "Het gaat er mij om dat er zo wordt geschopt tegen mijn hoofd en dat ik dit nog kan navertellen. De volgende persoon overleeft dit misschien niet. Er zullen ongetwijfeld mensen zijn die mij hebben gezien. Er zullen ook camerabeelden zijn, vanuit daar gaan we verder kijken."

Lees meer over:
Tip de redactie