De best bekeken video's van 2015

Deze video's zijn het best bekeken bij At5 in 2015.

1 Opstootjes bij intocht Sinterklaas
Eind november 2015. In Reigersbos grijpen anti-Zwarte Piet-demonstranten de intocht van Sinterklaas in het winkelcentrum aan om hun ongenoegen te uiten over de aanwezigheid van ‘de karikatuur Zwarte Piet’. Het protest verloopt bepaald niet gemoedelijk en wordt zelfs even grimmig als de demonstrant dicht in de buurt van de aanwezige kinderen komen. De politie grijpt in, maar arresteert niemand.

2 Unieke Audi uitgebrand in parkeergarage
Een unieke en vooral peperdure Audi RS6 wordt in oktober van dit jaar buitgemaakt bij een overval op de IJburglaan in Oost. De dieven, die schoten lossen als ze de auto buitmaken, komen ondanks de 1000 PK die de wagen onder de motorkap heeft niet ver. Later die nacht wordt de Audi teruggevonden in een parkeergarage in Nieuw-West. Helaas is er dan weinig meer van over.

3 Getuige schietpartij Oost: 'Ik hoorde krakaka'
Vroeg in dit jaar spreekt AT5 met verschillende getuigen van een schietpartij in Oost. Een van de mensen die het vuurwapengeweld van dichtbij meemaakte is Stefano. De kreet ‘krakaka’, waarmee hij het geluid van een vuurwapen nadoet, wordt al snel een internethit. Remixes, t-shirts en zelfs spandoeken in de Arena.

Kijk de rest van de top tien op AT5

Lees meer over:
Tip de redactie