De Amsterdamse politie is nog altijd op zoek naar de drie inzittenden van een Volkswagen Passat die donderdagnacht bij een ernstig ongeluk op het Nassauplein was betrokken.

De inzittenden zijn volgens de politie in eerste instantie nog wel uitgestapt maar vervolgens alsnog doorgereden. Twee van de vier inzittenden van een Fiat raakten gewond en moesten door de brandweer uit de auto worden geknipt, één van hen ligt met vermoedelijk hersenletsel op de intensive care. 

De twee auto's kwamen rond 01.00 uur met elkaar in botsing, de Fiat knalde vervolgens op een paal in de middenberm. De twee gewonden, die achterin de auto zaten, raakten daardoor bekneld.

Bekijk beelden van de plek van het ongeluk:

Capuchon

De drie inzittenden van de donkerblauwe Volkswagen Passat waren twee mannen en een vrouw. De bestuurder was een man van tussen de 20 en 25 jaar met kort zwart haar. Hij droeg een donkere jas met capuchon, vermoedelijk van het merk Moncler.

Verder droeg hij een spijkerbroek en donkere gympen. Van de vrouw is alleen bekend dat ze rood, rossig haar had. Van de derde inzittende is geen signalement.