Ben jij hbo- of wo- student en weet je waar je moet zijn voor de beste tentoonstellingen, de leukste theaters en de nieuwste shops in Amsterdam? Doe je daarnaast niets liever dan anderen enthousiast maken over jouw stad? Dan is de functie als I amsterdam Store medewerker je op het lijf geschreven!

De tofste bijbaan in Amsterdam

In februari 2016 opent de I amsterdam Store zijn deuren in de IJ-passage van Centraal Station Amsterdam en jij kunt hier gaan werken! De I amsterdam Store is een geheel nieuw concept, waar het draait om de beleving van Amsterdam. Bewoners en bezoekers van Amsterdam en omgeving kunnen hier terecht om inspiratie op te doen of om een uniek Amsterdams product te kopen.

Als I amsterdam Store Medewerker geef je bewoners en bezoekers unieke tips en informatie over alles wat er in Amsterdam te beleven is. Daarnaast verkoop je vol enthousiasme en trots typische Amsterdamse producten en merken.

Solliciteren

Meer weten over deze functie of denk je dat jij de geschikte kandidaat bent? Ga naar www.iamsterdam.com/werkenindestore en solliciteer direct.