Het is alweer acht jaar geleden dat Feyenoord de KNVB Beker naar de stad bracht. Op zondag 24 april is het waarschijnlijk zo ver. Dan speelt de club in de bloedstollende finale tegen FC Utrecht in De Kuip. 

Want dat Feyenoord de beker binnen gaat slepen, daarover lijdt geen twijfel. Eerder dit seizoen lieten de Rotterdammers al zien de Utrechtse club met gemak aan te kunnen.

Zo wonnen ze in februari nog de Eredivisiewedstrijd tegen FC Utrecht met 2-1. En van de laatste achttien Eredivisie-duels tegen de club uit de Domstad verloor Feyenoord er slechts één.

Feyenoord heeft bovendien een goede reputatie opgebouwd als het gaat om KNVB Bekerfinales. De topclub sleepte de felbegeerde beker al elf keer eerder binnen, terwijl dat de Utrechters slechts drie keer lukte.

Klaar voor de huldiging

Jij als supporter bent ook een belangrijke factor in dit beslissende duel. Fans hebben een grote invloed op de winst, dus zorg dat jij erbij bent! 

Rotterdam is in ieder geval al helemaal klaar voor de huldiging. Bij winst wordt de ploeg een dag later gehuldigd op de Coolsingel. Daarna wordt de winst uitbundig gevierd op het plein voor het stadhuis.