Rijkswaterstaat zou de N11 van vrijdag 14 tot maandag 17 augustus afsluiten voor onderhoudswerkzaamheden, maar dat gaat niet door. De werkzaamheden zijn verplaatst naar het weekend van vrijdag 4 tot maandag 7 september.

De N11 is afgesloten van 4 september om 21.00 uur tot 7 september om 5.00 uur tussen de aansluiting met de Goudse Schouw en de aansluiting met de Burgemeester Smeetsweg, in de richting van Leiden. Richting Bodegraven blijft de N11 gewoon toegankelijk voor weggebruikers.

De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van asfalt, het aanbrengen van voegovergangen en het repareren van viaducten.

Verkeer vanuit Alphen aan den Rijn kan omrijden via de N207 en de N446 naar de A4 of via de N207 naar de A12 en de N209. Weggebruikers vanuit Bodegraven, Woerden en Utrecht worden vanaf de A12 omgeleid via het Prins Clausplein naar de A4.

Vanwege de omleidingen moeten weggebruikers rekening houden met vijftien tot dertig minuten extra reistijd. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven omleidingsroutes aan.