Zaterdag 10 augustus viert Wet ’n Wild Beachfestival haar vijfde editie. De organisatie maakte vandaag bekend dat dit jaar Broederliefde en ook Bizzey weer zullen optreden tijdens het festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.

Vorig jaar verplaatste het festival voor het eerst naar het terrein bij de T-steiger aan de Zegerplas. Net als vorig jaar zijn er twee podia, één voor de Urban liefhebbers en een Techno stage. Naast Broederliefde en Bizzey staan Benny Rodrigues, Housequake en Poke Pokro op de line-up.

Vorig jaar was het festival compleet uitverkocht met 6000 bezoekers en waren er optredens van Ronnie Flex, Bizzey, Broederliefde, Erick-E en La Fuente. Dit jaar wordt het festival nog groter en neemt de organisatie de verbeterpunten van vorig jaar zeker mee. Zo zullen er meer barren, meer toiletten, een grotere foodcourt en meer muntloketten aanwezig zijn.

Het Wet 'n Wild Beachfestival vindt plaats op zaterdag 10 augustus van 15.00 – 00.00 uur. De ticketverkoop gaat maandag 4 maart om 19.00 uur van start.