De MediaMarkt in Alphen aan den Rijn gaat flink verbouwen. De winkel ondergaat komend jaar een metamorfose waarbij onder andere de bovenverdieping van de winkel zal verdwijnen.

In de winkel verdwijnt de bovenverdieping, waarmee het Alphense filiaal overzichterlijker moet worden voor klanten. Daartegenover staat dat de begane grond een stuk groter wordt. Tevens wordt de entree van de winkel verplaatst. "Naar verwachting zal dit de Sint Jorisstraat worden, maar de exacte plannen worden de komende maanden pas duidelijk", meldt Arno Verhoeff van MediaMarkt Alphen aan den Rijn.

De verbouwing zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 van start gaan. Tijdens de verbouwing blijft de winkel geopend voor klanten. De winkel wordt in de nieuwe opzet circa 2050 vierkante meter.

De verbouwing zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 van start gaan. Tijdens de verbouwing blijft de winkel geopend voor klanten.