De politie heeft dinsdag drie personen aangehouden na het aantreffen van een gewonde man op de Troubadourweg. Het betreft een 22-jarige man uit Bodegraven, een 43-jarige vrouw uit Alphen aan den Rijn en het slachtoffer, een 53-jarige man uit Nieuwkoop.

Alle drie zijn inmiddels in vrijheid gesteld. Vooralsnog blijkt er geen betrokkenheid van de man uit Bodegraven bij de mishandeling. Er vindt daarom nog nader onderzoek plaats naar de toedracht van de vechtpartij en mogelijke verdachten.

Agenten troffen dinsdag rond 19.30 uur het slachtoffer aan bij het tankstation bij winkelcentrum De Ridderhof. Een melder had de politie ingeschakeld nadat hij de man had zien binnenlopen. De Nieuwkoper vertelde aan de agenten dat hij was mishandeld door een man tijdens een vechtpartij. De aanleiding zou een ruzie zijn tussen de twee. De gewonde man is in de ambulance nagekeken en daarna naar de huisartsenpost gegaan voor verdere behandeling.

Na onderzoek hielden agenten de man uit Bodegraven aan. Ook de gewonde man werd aangehouden, omdat de toedracht niet duidelijk was. Een 43-jarige vrouw werd vlak na het incident aangehouden, omdat zij het politieonderzoek verstoorde.