Op diverse plekken in Alphen aan den Rijn wordt de komende nachten nieuw asfalt aangebracht. Alle werkzaamheden vinden 's avonds en/of 's nachts plaats. Het verkeer wordt dan omgeleid.

Gedurende de nachten van 4 en 5 juni wordt gewerkt aan nieuw asfalt op de Lorentzweg. In de eerste nacht wordt er gefreesd en in de nacht daarop wordt het nieuwe asfalt aangebracht.

In de avonden en nachten van 5 en 6 juni wordt tussen 20.00 en 06.00 uur hetzelfde werk verricht op de Goudse Schouw. Hetzelfde geldt voor de Laan der Continenten, waar deze dag tussen 19.00 en 06.00 uur wordt gewerkt.

In de nacht van 6 op 7 juni worden werkzaamheden uitgevoerd aan de asfaltverharding op de Eikenlaan ter hoogte van de Maatschapslaan. De werkzaamheden worden tussen 20.00 en 06.00 uur uitgevoerd.

In de nachten van 5 op 6 juni en van 7 op 8 juni tussen 20.00 en 06.00 uur wordt er geasfalteerd op de Churchilllaan in Alphen aan den Rijn. De weg is dicht vanaf de 's-Molenaarsbrug tot aan de kruising met de Burgemeester Bruins Slotsingel. Ook hier wordt doorgaand verkeer tijdelijk omgeleid.