Voor het Wet 'n Wild Beachfestival zijn al ruim tweeduizend kaarten verkocht. De kaartverkoop voor de vernieuwde opzet van het festival aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn ging maandagavond van start.

Alle 'super early bird tickets' voor het festival, dat dit jaar voor het eerst bij de T-steiger plaatsvindt, waren in zeven minuten tijd uitverkocht.

Ook de 'gewone' early bird tickets werden snel verkocht, waardoor inmiddels meer dan tweeduizend bezoekers een kaartje hebben bemachtigd.

Het Beachfestival, de vernieuwde versie van de Beachparty, biedt ruimte aan zo'n zesduizend bezoekers. "Mochten we dat aantal bereikt hebben, dan gaan we kijken of we onze vergunning kunnen uitbreiden", aldus organisator Jason Tuhumena.

Line-up

Behalve een nieuwe naam en locatie, is ook de opzet van het festival aangepast. Dit jaar zullen er twee podia zijn, een urban podium en house podium.

Op het urban podium zullen naast Broederliefde, Ronnie Flex, Bizzey, Freddy Moreira, Childsplay, Lady Bee en Irwan optreden. Op het house podium staan Roog, Erick E en Le Mar. DJ Jean en La Fuente maken de line-up van dit podium compleet.