Zomerspektakel aan het Meer onthult de aangekondigde 'mystery guest' van de vrijdagavond. Op 1 juni zal Chef'Special de eerste avond van het evenement aan de Zegerplas in Alphen aan den Rijn afsluiten.

"Na lang wachten en het raden van bezoekers op de diverse sociale media van Zomerspektakel mogen wij nu eindelijk bekend maken wie onze mystery guest is", vertelt voorzitter Stanley de Looze. "Met Chef'Special hebben we opnieuw een knallende afsluiter te pakken voor onze eerste avond." Naast Chef'Special treden deze avond ook Anouk en Di-rect op.

De Haarlemse band trad afgelopen jaar ook al op tijdens het Zomerspektakel, onder andere met hun hits 'Amigo' en 'In your arms'. Het succes van de band is mede te danken aan het Amerikaanse avontuur bij platenlabel Atlantic Records/Fueled By Ramen. Op 12 februari 2018 wonnen de mannen zelfs een Edison Award in de categorie Pop, waarbij zij volgens de jury met het album Amigo hun sound succesvol vernieuwd hebben.

Winnaar

Op vrijdag 2 maart maakt de organisatie van Zomerspektakel bekend wie de de juiste mystery guest hebben geraden en dus de winnaars zijn van het VIP Meet 'n Greet-arrangement met de band.