e ondernemersvereniging in Alphen aan den Rijn organiseert op donderdag 8 maart het Alphense Lagerhuisdebat. De organisatie is een samenwerking tussen de VOA en Greenport Boskoop, waarbij ondernemers hun mening kunnen laten horen over de politieke toekomst in Alphen.

Het Alphense Lagerhuisdebat staat onder leiding van Ferry Mingelen, voormalig parlementair verslaggever en tv-presentator van de NOS. Mingelenversloeg talloze verkiezingen en andere belangrijke gebeurtenissen in de politiek. Met zijn jarenlange ervaring in het politieke centrum zal hij tijdens het Alphense Lagerhuisdebat doorvragen tot de kern.

Tijdens het Alphense Lagerhuisdebat, als voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen in maart, krijgen ondernemers de kans om hun stem te laten horen. Onder andere onderwerpen als wel of geen komst van een ondernemingsfonds, veiligheid op de Alphense industrieterreinen en minder parkeertkosten voor een aantrekkelijk centrum worden besproken. Ondernemers zullen met elkaar in debat gaan over de onderwerpen, de politieke partijen zijn aanwezig om te horen wat er speelt onder de ondernemers.

Het Alphense Lagerhuisdebat vindt van 16.00 tot 18.00 uur plaats bij museumpark Archeon in Alphen. Aansluitend is er een netwerkborrel voor de aanwezigen.