Donderdag 12 oktober heropent restaurant 's Molenaarsbrug haar deuren in Alphen aan den Rijn. 

Het restaurant, gevestigd aan de 's Molenaarsweg, is onlangs overgenomen door Martin en Selina Kalkhoven. Zij willen het restaurant laten herleven met een nieuw, klassiek-modern concept.

De Kalkhovens namen restaurant 's Molenaarsbrug 1 augustus officieel over van Jan en Willemien Zaal, de vader en tante van Selina. Het restaurant is met deze overname nu in handen van de derde generatie binnen de familie.

Begrip

"Restaurant 's Molenaarsbrug is een begrip in Alphen aan den Rijn", vertellen Martin en Selina. "Daarom hebben we ervoor gezorgd dat we de klassieke sfeer behouden blijft, maar we voegen hier wel een moderne twist aan toe. Dat zien onze bezoekers zowel terug in de nieuwe inrichting als op de nieuwe menukaart. Uiteraard kunnen mensen ook nog steeds hun boot aanleggen bij ons terras."

Eind augustus 2017 sloot 's Molenaarsbrug haar deuren om een opknapbeurt te ondergaan. Zowel de binnen- als buitenkant van het pand zijn flink onder handen genomen. Binnen anderhalve maand is het compleet vernieuwd. Momenteel wordt een laatste hand gelegd aan de verbouwing.