Voormalig Formule 1-coureur Robert Doornbos is zondag 20 augustus in Alphen aan den Rijn te vinden. Doornbos is aanwezig bij finale van de Ziggo eBattle F1, die bij de Media Markt in een speciale 'F1 Arena' plaatsvindt.

Van 16 tot en met 19 augustus kunnen mensen bij de elf vestigingen van Media Markt in Zuid-Holland meedoen aan de voorwedstrijden, waarbij virtueel wordt geraced op het circuit van Spa. De winnaars van deze voorwedstrijden gaan door naar de finale op 20 augustus in Alphen.

De hoofdprijs is een VIP-arrangement voor twee personen naar de grand prix in Abu Dhabi, die zal worden uitgereikt door Doornbos.

Tijdens de finale wordt geraced in een Formule 1-auto. 

Jeugd

Voor de Formule 1-liefhebbers tot 15 jaar organiseert de winkeliersvereniging van Rijnplein samen met de Media Markt een Formule 1 battle. In een tent op het Rijnplein kunnen de coureurs deze zondag tussen 13.00 en 16.00 uur tegen elkaar racen. Inschrijven voor één van de 36 plekken kan vanaf dinsdag 15 augustus via de website van het Rijnplein.

Voor de allerkleinste raceliefhebbers wordt een mini Formule 1-circuit op het Rijnplein gebouwd waarbij geraced wordt in elektrische autootjes.