Turn- en dansvereniging DOS Alphen aan den Rijn heeft een nieuwe voorzitter. Het bestuur koos Esther Bloemen, betrokken als trainster bij de vereniging, als de geschikte persoon die het stokje van interim-voorzitter Han Hopman overneemt.

Vorig jaar stapte het destijds driekoppige bestuur van DOS op.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd een nieuw bestuur benoemd, waarvan Hopman -tevens oud-voorzitter- bereid was een interimfunctie te vervullen. Na een kleine anderhalf jaar hebben de bestuursleden besloten dat Bloemen zich in die periode heeft ontwikkeld tot een goede en betrokken kandidaat voor de rol van voorzitter.

"In die anderhalf jaar hebben alle bestuursleden zich kunnen ontwikkelen binnen de taken die er op het DOS-bestuur afkomen. Het teambuildingsproces van de afgelopen periode heeft zijn vruchten afgeworpen. De leden vullen elkaar goed aan, respecteren ieders inzet en zetten zich volop in voor de vereniging", aldus Hopman.

"Dit betekent tevens dat ik mijn bijdrage als interim-voorzitter van het DOS-bestuur met een gerust hart kan beëindigen. Ik heb het volste vertrouwen in dit team."

Het bestuur van DOS bestaat momenteel uit Esther Bloemen, Miwande Thomas, Daan Splinter, Maik Habraken, Myrna Vring en Jordi Oosterhout.