Snackbar Bram Ladage opent in pand De Kaashoek

In het centrum van Alphen aan den Rijn is binnenkort een vestiging van snackbarketen Bram Ladage te vinden. De Kaashoek, gerund door Ad en Tanja Rehorst, sluit de deuren na dertig jaar en maakt plaats voor de snackbar met kenmerkende puntzakken.

Bram Ladage is een Rotterdams familiebedrijf dat dit jaar haar 50-jarig jubileum vierde. Bram Ladage is met tientallen vestigingen door heel Nederland te vinden. In de regio is de snackbarketen onder andere gevestigd in Gouda en Zoetermeer.

Rehorst bevestigt de komst van Bram Ladage in zijn huidige pand. Wanneer Ladage zijn deuren opent in Alphen aan den Rijn, is nog onbekend.

De Kaashoek sluit al op korte termijn, op 15 juli is de zaak naast de Alphensebrug voor het laatst geopend. "We hebben ruim dertig jaar de Alphenaren kunnen bedienen met onze kaas, maar het is tijd voor een nieuwe uitdaging binnen de kaaswereld", vertelt Rehorst. "Tanja en ik willen de Alphenaren dan ook bedanken voor dertig fantastische jaren van klandizie, gezelligheid en vertrouwen."

Tip de redactie