De politiek en de politie geven complimenten aan het vierdaagse festival Zomerspektakel aan het Meer. Het festival vond afgelopen Pinksterweekend plaats naast de Zegerplas en trok tienduizenden bezoekers.

Wethouder Gerard van As, verantwoordelijk voor citymarketing en evenementen, heeft lovende woorden over voor de organisatie van het Zomerspektakel.

"Mijn complimenten en waardering aan de organisatie, sponsors en alle vrijwilligers, die het mogelijk hebben gemaakt dat het Zomerspektakel aan het Meer 2017 een fantastisch en onvergetelijk succes is geworden."

Volgens Van As heeft het evenement niet alleen vermaak geleverd aan de Alphenaren, maar Alphen ook goed op de kaart gezet. "Wij hebben ervan genoten; dit Zomerspektakel heeft een succesvolle bijdrage geleverd aan de Alphense citymarketing en daar mogen we best trots op zijn", aldus Van As.

Feestje

Ook de politie van Alphen aan den Rijn is tevreden over het verloop van het zomerse festival. "Dit soort grote evenementen vragen een goede samenwerking van diverse partijen. Vanuit de politie hebben wij een kleine rol in het geheel. Vooral plaatselijke ondernemers, verkeersregelaars, beveiligers, de gemeente maar ook de Alphense burgers, hebben er een waar feestje van gemaakt", zo luidt het commentaar.