Bezemer Fitness beste sportschool van Zuid-Holland

Bezemer Fitness is zondagavond uitgeroepen tot de beste sportschool van Zuid-Holland tijdens de verkiezing van de Dutch Fitness Awards. De sportschool in de Hooftstraat was al de beste van Alphen aan den Rijn, maar nu komt het fitnesscentrum ook als beste van de provincie uit de bus.

Eigenaar Thijs Bezemer is enorm trots op het resultaat. "We hebben tijdens de uitreiking laten zien dat wij naast de beste ook de gezelligste sportschool van Nederland zijn", grapt hij. "Wij willen namens het gehele team al onze klanten ongelooflijk bedanken voor hun vertrouwen en gezelligheid!"

De Dutch Fitness Awards wordt ieder jaar georganiseerd. Aan de hand van stemmen en cijfers van bezoekers van de sportscholen wordt uitgezocht welke sportscholen zich de beste van de gemeente en provincie mogen noemen.

Bezemer Fitness opende twee jaar geleden de deuren in de Hooftstraat. Inmiddels de sportschool zodanig gegroeid dat onlangs is getekend voor uitbreiding. Bezemer Fitness trekt straks ook in de ruimte onder de Koningin Julianabrug, waar nu nog flink wordt verbouwd.

Op 23 juni is de opening van de nieuwe ruimte.

Lees meer over:
Tip de redactie