Strijden om WK Hearthstone 2017 in theater Castellum

In het weekend van 20 en 21 mei worden de Hearthstone Europe Spring Playoffs georganiseerd in Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Hierbij strijden de deelnemers om zich te plaatsen voor het WK Hearthstone 2017 met een prijzenpot van 250.000 dollar.

Het gratis digitale kaartspel Hearthstone van Blizzard is in de laatste jaren flink gegroeid en is hiermee één van de grootste e-sports games ter wereld. In oktober werd door Fireside Gatherings al een Europees kwalificatietoernooi georganiseerd in het theater.

Op de Spring Playoffs zullen enkele grote spelers van spel te zien zijn. De Nederlandse professional Thijs Molendijk, bekend onder de nickname 'ThijsNL', is tijdens het evenement aanwezig. Molendijk is in zijn carrière al twee keer Europees kampioen geworden en heeft hiermee veel geld gewonnen. Ook de Tyler Nguyen staat al jaren aan de top en neemt deel aan het toernooi.

Voor bezoekers is het toernooi op grote schermen te volgen. Daarnaast zijn er diverse activiteiten zoals een meet & greet en ontvangt iedereen een Power Core Cardback.

Open

De deuren van theater Castellum zijn dit weekend geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Kaarten voor het toernooi zijn online verkrijgbaar.

Lees meer over:
Tip de redactie