Het Vakantiespel in Alphen aan den Rijn is uitverkocht. Op zaterdagochtend bleek de animo voor het jaarlijkse Vakantiespel zo groot dat het maximum aantal van 1.600 deelnemers binnen het uur werd bereikt.

Al ruim voor de inschrijving op zaterdag 8 april om 10.00 uur probeerden veel ouders de website te openen, in afwachting van het moment dat de inschrijving zou starten. Door het wachtrijsysteem verliepen de inschrijvingen goed. Dit ging uiteindelijk zo snel dat binnen een uur het maximum aantal deelnemers werd bereikt en de inschrijving moest worden gesloten. De organisatie is blij en verrast door het grote aantal deelnemers.

Deelnemers die zich nu nog opgeven, worden op een reservelijst geplaatst. Op basis van deze reservelijst worden plekken die beschikbaar komen verdeeld. Vragen over de inschrijvingen kunnen worden gesteld via de website www.vakantiespel.com. Het Vakantiespel vindt plaats van 14 tot en met 18 augustus in Alphen aan den Rijn.

Stichting Vakantiespel is een organisatie die zich bezighoudt met het evenement Vakantiespel, dat kinderen de leukste week van hun vakantie wil bezorgen. Tevens organiseren ze de intocht van Sinterklaas en helpen ze Sint en zijn Pieten om zoveel mogelijk kinderen in Alphen te bezoeken en te vermaken.