Op woensdag 12 april organiseren gemeente Alphen aan den Rijn en aannemer KWS Infra Rotterdam een inloopavond over de komende werkzaamheden aan de Prins Bernhardlaan in Alphen aan den Rijn.

Vanaf 1 mei tot medio juli werkt de aannemer in de trottoirs en fietspaden aan de kabels en leidingen. Vooruitlopend start KWS Infra vanaf 10 april met het verwijderen van de huidige bestrating. Voor voetgangers en fietsers is er in deze periode een omleidingsroute.

In de zomervakantie is de rijbaan voor het wegverkeer aan de beurt. Hiervoor wordt de Prins Bernhardlaan afgesloten voor al het verkeer. Gedurende die periode geldt ook voor het wegverkeer een omleidingsroute. Als alle werkzaamheden conform planning worden uitgevoerd, is het project medio september gereed.

Inloopavond

Omwonenden en andere belanghebbenden zijn op 12 april van 19.00 tot 20.30 uur welkom in vergaderzaal III van het gemeentehuis. Tijdens de inloopavond krijgt men uitleg over de planning en de fasen van de werkzaamheden. Daarnaast worden eventuele vrafgen over het project beantwoord.

Deze bijeenkomst heeft een informerend karakter. Het is dus geen inspraakavond.