In maart wordt de negende editie van de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Tijdens de restaurantweek bieden de deelnemende restaurants in en rondom Alphen aan den Rijn minimaal een driegangenmenu aan voor de prijs van 25 euro.

"Wij zijn erg tevreden over het succes van de Alphens Restaurantweek", vertelt initiatiefnemer Jurre van Eyndhoven, Alphens.nl.

"Behalve dat bezoekers op een voordelige manier kennis kunnen maken met een of meerdere restaurants waar ze misschien nog eerder zijn geweest, is de restaurantweek de afgelopen edities ook goed geweest voor een omzet van minimaal 75.000 euro voor de deelnemende restaurants."

Sinds de eerste editie van de Alphens Restaurantweek in 2012 sluit zich iedere keer wel een nieuw restaurant aan bij het evenement. "Zo is dit keer onder andere Koeien en Kaas voor het eerst van de partij", aldus Jurre. "Het is één van de nieuwe restaurants aan de Lage Zijde, dus we vinden het super dat ook Koeien en Kaas meedoet en een speciaal menu voor de restaurantweek heeft samengesteld."

Deze editie zijn er 27 restaurants aangesloten.