Een speciaal concert voor Alphenaren door de Jostiband op Zomerspektakel aan het Meer vindt zondag 4 juni plaats. De organisatie heeft inmiddels bekend gemaakt dat de Jostiband wordt vergezeld door onder meer Maan, Frans Bauer en Waylon.

Maan, winnares van The Voice in 2016, kondigde al een aantal maanden geleden aan dat ze graag met de Jostiband wilde optreden. "En uiteraard is ze erbij die avond", vertelt Nineke de Graaff enthousiast. "Samen met Frans Bauer speelt de Jostiband ook de hit 'Heb je even voor mij'.

Naast Bauer, die zelf nog meer bekende nummers ten gehore brengt, treedt de Jostiband op met Helemaal Top, de bekende feestband uit Zwammerdam.

"Als knallende afsluiters hebben we eerst Waylon en daarna Chef'Special op de planken staan", vertelt de Graaff. "De hele avond wordt begeleid door Xander de Buisonjé, bepaald geen onbekende op het Zomerspektakel. Kortom een line-up die opnieuw garant staat voor een feestje."

Verkoop

Zaterdag 4 maart start om 9.00 uur de kaartverkoop voor zondagavond 4 juni van het Zomerspektakel aan het Meer. 

In 2017 valt Zomerspektakel aan het Meer in het Pinksterweekend, van 2 tot en met 5 juni. Daarnaast organiseert Zomerspektakel natuurlijk ook weer de Obstacle Run. Deze is op zondag 4 juni.