Horecagelegenheid BAR32 opent woensdag voor het eerst de deuren. Na ruim vier maanden verbouwen is de nieuwe kroeg in de Julianastraat klaar om het Alphens publiek te ontvangen.

De kroeg is in handen van Remco Slagter en Gido Rombouts, beide uit Alphen aan den Rijn. "Na maanden verbouwen zijn we blij dat we eindelijk de deuren kunnen openen. Er is flink wat veranderd in het pand en we zijn dan ook heel benieuwd wat de Alphenaren er van vinden", vertelt een enthousiaste Gido.

In het café zal de nodige aandacht zijn voor sport. Er hangen diverse tv-schermen, staan twee pooltafels en ook darten behoort straks tot de mogelijkheden. "Behalve we dat we verschillende sportwedstrijden uitzenden, kan er uiteraard ook gewoon een biertje worden gedronken en wordt er in de bovenzaal muziek gedraaid en is er ruimte om te dansen. BAR32 moet ook een plek worden waar de Alphense jeugd in het weekend komt stappen." Overigens opent de bovenzaal pas later in verband met een lekkage in het dak.

Opening

De horecagelegenheidopent woensdag 30 november om 15.00 uur de deuren. Wel wordt aanstaande zondag vast 'proefgedraaid' voor familie en vrienden. "Deze dag wordt voornamelijk een dag om iedereen die heeft mee geholpen met de voorbereidingen te bedanken."

Remco en Gido hopen dat veel Alphenaren de komende weken een bezoekje brengen aan BAR32. "Na 32 jaar Querelle heeft het pand een flinke update gehad en is het klaar voor de toekomst. We hopen dan ook dat veel Alphenaren zelf BAR32 komen ervaren", aldus Remco.