Informatieavond over vervanging van de Steekterbrug

De Steekterbrug in Alphen aan den Rijn wordt vervangen. De brug is verouderd en voldoet niet meer aan de technische eisen van deze tijd. De provincie Zuid-Holland organiseert een 21 november informatiebijeenkomst over de vervanging.

De Steekterbrug is een op afstand bediende provinciale brug over de Oude Rijn in Alphen. De brug is onderdeel van de provinciale weg N207, een belangrijke verkeersader vanuit Gouda via Waddinxveen, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Leimuiden richting Amsterdam.

De provinciale Steekterbrug nadert het einde van zijn levensduur en moet vervangen worden. De nieuwe brug zal niet alleen voldoen aan de technische en functionele eisen van deze tijd, maar wordt ook toekomstbestendig, duurzaam, veilig en passend in de omgeving.

Voorlopig ontwerp

Tijdens de informatieavond presenteert de provincie het voorlopig ontwerp van de nieuwe Steekterbrug en informeert belangstellenden over de vervolgstappen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op 21 november 2016 van 19.00 tot 21.00 uur. Belanghebbenden en geïnteresseerden zijn vanaf 18.30 uur welkom in commissiekamer 1 van het gemeentehuis van Alphen aan de Rijn, Stadhuisplein 1.

Tip de redactie