Loungebar David's in Hooftstraat per direct gesloten

Loungebar David's in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn is per direct gesloten. De horecagelegenheid was afgelopen zaterdag voor het laatst geopend.

Via een video op Facebook hintte eigenaar David Shoshan al op de sluiting. "Wij moeten altijd iedere dag nemen alsof het de laatste dag is", aldus David. Een dag later liet David op Facebook in een verklaring weten dat het door financiële problemen niet mogelijk is zijn zaak nog langer open te houden.

"Het is triest dat ik binnen de afgelopen twee jaar twee van mijn succesvolle zaken heb moeten sluiten met alle gevolgen van dien. Nu ben ik 53 jaar en sta ik letterlijk en figuurlijk op straat en ben ik gedwongen de schuldsanering in te gaan", zo is te lezen.

In zijn betoog verwijt David zijn broer en wethouder Gerard van As mede oorzaak van de sluiting te zijn. "Binnenkort krijgen jullie van mij het hele verhaal te horen over hoe ik precies genaaid ben door deze twee leugenachtige en corrupte personen."

"Ik ben al meer dan 25 jaar nauw betrokken in het uitgaansleven van Alphen aan den Rijn. Helaas weet ik niet wat de toekomst gaat brengen maar ik hoop jullie snel weer eens te treffen", zo besluit David.

David's opende in 2014 zijn deuren nadat Shoshans zijn vorige zaak The Royal Bar moest sluiten wegens de sloop van het pand waarin hij zat. De zaak was nog geen jaar geopend toen het brugdek van de Koningin Julianabrug ook zijn zaak beschadigde en daardoor enkele maanden noodgedwongen dicht bleef.

Tip de redactie