N207 tussen Zegerbrug en Kruisweg weekend dicht

De N207 is vanaf vrijdagavond 4 november tot maandagochtend 7 november voor al het verkeer afgesloten tussen de Zegerbrug en Eisenhowerlaan in Alphen aan den Rijn. Ook het deel tussen Alphen en de Kruisweg is niet begaanbaar voor het verkeer.

De provincie Zuid-Holland rondt dit weekend de verbreding van de weg naar twee keer twee rijstroken met aanliggende busstroken af. Omleidingsroutes worden ter plekke aangegeven met gele omleidingsborden. Fietsers, landbouwverkeer en hulpdiensten kunnen tijdens de weekendafsluiting gebruik blijven maken van de parallelweg.

Naast de werkzaamheden aan de N207 zijn ook werkzaamheden uitgevoerd aan het kruispunt met de Eisenhowerlaan. Daarnaast plaatst de provincie vlakbij de Ridderbuurt en de Herenweg twee met groen beplante geluidsschermen. 

Nachtafsluiting

Vanaf dinsdagavond 8 november, 21.00 uur, tot woensdagochtend 9 november, 06.00 uur, wordt de Herenweg voorzien van een nieuw deklaag. Tijdens deze nachtafsluiting wordt een pendelbus ingezet voor fietsers. Het overige verkeer kan wel gewoon gebruik maken van de N207.

Tip de redactie