Speciale laatste wens Marijke en Jaap in vervulling

Restaurant De Lelie stond zaterdag 15 oktober in het teken van een speciale laatste wens. Dankzij de hulp van vele bedrijven, sponsoren en vrijwilligers konden Marijke en Jaap Spaargaren alvast hun veertigjarig huwelijk vieren.

Anderhalve maand geleden kreeg Marijke de prognose dat ze niet lang meer zou leven. Volgend jaar is ze veertig jaar getrouwd met haar Jaap maar omdat het waarschijnlijk is dat Marijke deze datum niet meer haalt, werd besloten het feestje te vervroegen naar afgelopen zaterdag.

Gezien het korte tijdsbestek en het beperkte budget was de hulp van sponsoren hard nodig. Dankzij de vrijwillige hulp van weddingplanners Kirsten Bouwhuis en Dana Nieuwland (Lovely Weddings), visagiste Nicky van Senten-Hogendoorn (Nicky's Haircreations), fotograaf Maxime Dreyhus, bloemstyliste Melanie Evers, patisserie MaMi en nagelstliste Jessica Drake (Beauty of Nails) hadden Marijke een Jaap een prachtige dag. Ook restaurant De Lelie was één van de sponsoren door het beschikbaar stellen van de locatie in het Europapark.

Ondanks de dubbele lading kijkt het gehele team met een glimlach terug op deze memorabele dag.

Tip de redactie