In december kerstmarkt en schaatsbaan bij De Baronie

Winkeliers van De Baronie in Alphen aan den Rijn organiseren op zaterdag 10 een kerstmarkt. Tevens kan er tussen kerst en oud en nieuw geschaatst worden op de schaatsbaan in het winkelcentrum.

De meeste winkeliers van De Baronie zullen met een kraam vertegenwoordigd zijn op de Kerstmarkt. Ook andere (lokale) ondernemers zijn welkom om hun eigen gemaakte spullen te verkopen op de kerstmarkt. Bij interesse kunnen zij zich aanmelden via redactie@pirongroep.nl o.v.v. Baronie kerstmarkt.

Naast de marktkraampjes zal er op de markt ook een poffertjeskraam staan, is er een Rad van Fortuin in Dickenssfeer en zal er een kerstman rondlopen die chocolade kransjes uitdeelt. Een grote kerstboom op het plein moet het kerstdecor compleet maken.

Tussen kerst en oud en nieuw kunnen kinderen gratis schaatsen in het winkelcentrum. Van dinsdag 27 december tot en met vrijdag 30 december ligt er een kunststof schaatsbaan van 100 m2 op het plein bij De Baronie. Kinderen kunnen hier tussen 10.00 en 18.00 uur gratis de geschikte schaatsen lenen en hun kunsten vertonen.

Tip de redactie