De Hondenplons in het buitenbad van zwembad De Hoorn is uitgesteld naar zondag 18 september. Door het verwachte zomerweer van volgende week blijft het buitenbad een week langer open en is de Hondenplons uitgesteld.

De honden mogen van 11.00 tot 13.00 uur met hun baasje zwemmen en meedoen met verschillende activiteiten in het verwarmde buitenbad. Dierenspeciaalzaak Pets Place is ook aanwezig en zorgt voor balletjes om mee te spelen in het water van het buitenbad. Ook is er voor elke deelnemer een Pets Place Doggy Bag met snacks en informatie.

Het dierenwelzijn wordt tijden de Hondenplons in de gaten gehouden door vrijwilligers van de dierenambulance. Zij staan met een ambulance op het terrein en geven informatie over het werk van de dierenambulance.

De honden mogen via de het hek bij het buitenbad, rechts van de hoofdingang, naar binnen. Baasjes die zich willen omkleden, kunnen dat (zonder hond) in de normale accommodatie doen. De Hondenplons kost twee euro voor een hond met baasje. De opbrengst van de Hondenplons gaat naar de dierenambulance.

Het buitenbad van zwembad De Hoorn is vanaf 18 september voor het winterseizoen gesloten.